TSONE

Produs nou

Presa termica SISER TS ONE 38x50

4 995,00 lei fara TVA

5 944,05 lei cu TVA

  • Una dintre cele mai bune prese termice de pe piata.
  • Presa pentru transferul materialelor pentru inscriptionari textile, fie ele taiate la cutter-plotter sau imprimate ink-jet, cu cerneluri pe baza de solvent, cerneluri sublimatice sau cu ajutorul copiatoarelor si imprimantelor laser color.
  • Presa dispune de un display digital, pentru afisarea temperaturii si a timpului, de semnal sonor de avertizare si de un platan cu dimensiunile de 38 x 50 cm.
  • De asemenea, exista posibilitatea ajustarii presiunii, temperaturii si timpului de transfer, pentru un transfer optim in functie de caracteristicile fiecarui material in parte. 

Informatii utile: Consultati instructiunile de presare pentru fiecare folie pe care o imprimati. Presiunea, timpul de transfer si temperatura difera in functie de folie dar si de materialul textil pe care doriti sa-l imprimati.

Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda ca materialul ce urmeaza a fi inscriptionat sa fie calcat in prealabil.

Utilizati presiune mica pentru inscriptionarea materialelor impermeabile. In acest mod evitati sa ramana urme pe textil de la suportul transparent al foliei. In cazul in care nu sunteti siguri de aplicare, mai presati inca o data dupa indepartarea suportului transparent.

Pentru a proteja textilele sensibile termic (anumite tipuri de fas, anumite tipuri de poliester, matase, pelerine de ploaie, etc), in momentul imprimarii acoperiti-le cu un material din bumbac.  

Presa beneficiaza de garantie 1 an!

Greutate 46 kg
Dimensiuni 68 cm inaltime X 62 cm latime
Putere 2000W
Tensiune de functionare 220 V
Temperatura maxima 220° - 230° Celsius
Presiune maxima 300 g/cmp
Culoare gri metalizat
Greutate 46 kg
Dimensiuni 68 cm inaltime X 62 cm latime
Putere 2000W
Tensiune de functionare 220 V
Temperatura maxima 220° - 230° Celsius
Presiune maxima 300 g/cmp
Culoare gri metalizat

Produse Conexe

15 alte produse in aceeasi categorie

Oferte speciale