TSBASE

Produs nou

Presa termica SISER TS BASE 38x38

2 299,00 lei fara TVA

2 735,81 lei cu TVA

  • Una dintre cele mai vandute prese termice din lume!
  • TS - BASE este o presa pentru transferul materialelor pentru inscriptionari textile, fie ele taiate la cutter-plotter sau imprimate ink-jet, cu cerneluri pe baza de solvent, cerneluri sublimatice sau cu ajutorul copiatoarelor si imprimantelor laser color.
  • Presa dispune de un display digital, pentru afisarea temperaturii si a timpului, de semnal sonor de avertizare si de un platan cu dimensiunile de 38 x 38 cm.
  • Exista posibilitatea ajustarii presiunii, temperaturii si timpului de transfer, pentru un transfer optim in functie de caracteristicile fiecarui material in parte. 

Informatii utile: Consultati instructiunile de presare pentru fiecare folie pe care o imprimati. Presiunea, timpul de transfer si temperatura difera in functie de folie dar si de materialul textil pe care doriti sa-l imprimati.

Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda ca materialul ce urmeaza a fi inscriptionat sa fie calcat in prealabil.

Utilizati presiune mica pentru inscriptionarea materialelor impermeabile. In acest mod evitati sa ramana urme pe textil de la suportul transparent al foliei. In cazul in care nu sunteti siguri de aplicare, mai presati inca o data dupa indepartarea suportului transparent.

Pentru a proteja textilele sensibile termic (anumite tipuri de fas, anumite tipuri de poliester, matase, pelerine de ploaie, etc), in momentul imprimarii acoperiti-le cu un material din bumbac.  

Presa beneficiaza de garantie 1 an!

Greutate30kg
Putere1800W
Tensiune de functionare220V
Temperatura maxima220° Celsius
Culoaregri metalizat
Greutate30kg
Putere1800W
Tensiune de functionare220V
Temperatura maxima220° Celsius
Culoaregri metalizat

Produse Conexe

12 alte produse in aceeasi categorie

Oferte speciale