Presa termica SISER TS BASE 38x38

Presa termica SISER TS BASE 38x38

TSBASE
Ultimele produse in stoc

2.520,17 lei fara TVA

2.999,00 lei
cu TVA

Descriere

  • Una dintre cele mai vandute prese termice din lume!
  • TS - BASE este o presa pentru transferul materialelor pentru inscriptionari textile, fie ele taiate la cutter-plotter sau imprimate ink-jet, cu cerneluri pe baza de solvent, cerneluri sublimatice sau cu ajutorul copiatoarelor si imprimantelor laser color.
  • Presa dispune de un display digital, pentru afisarea temperaturii si a timpului, de semnal sonor de avertizare si de un platan cu dimensiunile de 38 x 38 cm.
  • Exista posibilitatea ajustarii presiunii, temperaturii si timpului de transfer, pentru un transfer optim in functie de caracteristicile fiecarui material in parte. 

Informatii utile: Consultati instructiunile de presare pentru fiecare folie pe care o imprimati. Presiunea, timpul de transfer si temperatura difera in functie de folie dar si de materialul textil pe care doriti sa-l imprimati.

Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda ca materialul ce urmeaza a fi inscriptionat sa fie calcat in prealabil.

Utilizati presiune mica pentru inscriptionarea materialelor impermeabile. In acest mod evitati sa ramana urme pe textil de la suportul transparent al foliei. In cazul in care nu sunteti siguri de aplicare, mai presati inca o data dupa indepartarea suportului transparent.

Pentru a proteja textilele sensibile termic (anumite tipuri de fas, anumite tipuri de poliester, matase, pelerine de ploaie, etc), in momentul imprimarii acoperiti-le cu un material din bumbac.  

Presa beneficiaza de garantie 2 ani!

Specificatii

Greutate
30kg
Putere
1800W
Tensiune de functionare
220V
Temperatura maxima
220° Celsius
Culoare
gri metalizat
1 Obiect

Produse conexe

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de cumparaturi

Acest site utilizeaza cookie-uri

Acest website foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei online si pentru a realiza setari avansate cu privire la produsele asociate