Presa termica SISER TS ONE SWING AND PULL
Presa termica SISER TS ONE SWING AND PULL
Presa termica SISER TS ONE SWING AND PULL
Presa termica SISER TS ONE SWING AND PULL

Presa termica SISER TS ONE SWING AND PULL 38x50

TSONESP

9.242,86 lei fara TVA

10.999,00 lei
cu TVA

Descriere

Swing and Pull este un model nou de presa pentru transferul materialelor pentru inscriptionari textile, fie ele taiate la cutter-plotter sau imprimate ink-jet, cu cerneluri pe baza de solvent, eco-solvent, latex, cerneluri sublimatice sau cu ajutorul copiatoarelor si imprimantelor laser color.

  • In timp ce bratul superior se deschide in lateral, cel inferior poate fi tras in afara, facilitand pozitionarea textilului pe platan.
  • Presa dispune de un display digital pentru afisarea temperaturii si a timpului, de semnal sonor de avertizare si de doua platane cu dimensiunile de 38 x 50 cm.
  • De asemenea, exista posibilitatea ajustarii presiunii, temperaturii si timpului de transfer, pentru un transfer optim in functie de caracteristicile fiecarui material in parte.

 Informatii utile: Consultati instructiunile de presare pentru fiecare folie pe care o imprimati. Presiunea, timpul de transfer si temperatura difera in functie de folie dar si de materialul textil pe care doriti sa-l imprimati.

Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda ca materialul ce urmeaza a fi inscriptionat sa fie calcat in prealabil.

Utilizati presiune mica pentru inscriptionarea materialelor impermeabile. In acest mod evitati sa ramana urme pe textil de la suportul transparent al foliei. In cazul in care nu sunteti siguri de aplicare, mai presati inca o data dupa indepartarea suportului transparent.

Pentru a proteja textilele sensibile termic (anumite tipuri de fas, anumite tipuri de poliester, matase, pelerine de ploaie, etc), in momentul imprimarii acoperiti-le cu un material din bumbac.  

Presa beneficiaza de garantie 1 an!

Specificatii

Greutate
58 kg
Presiune maxima
300 g/cm²
Putere
2000W
Temperatura maxima
220° - 230° Celsius
Tensiune de functionare
220V

Produse conexe

Produs adaugat in lista de cumparaturi

Acest site utilizeaza cookie-uri

Acest website foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei online si pentru a realiza setari avansate cu privire la produsele asociate