Agenda multifunctionala A4 din pluta
Agenda multifunctionala A4 din pluta
Agenda multifunctionala A4 din pluta
 • Nou
Agenda multifunctionala A4 din pluta
Agenda multifunctionala A4 din pluta
Agenda multifunctionala A4 din pluta
Agenda multifunctionala A4 din pluta

Agenda multifunctionala A4 din pluta

FO7985S129

47,90 lei fara TVA

57,00 lei
cu TVA

Comanda acum si primeste...

între vineri, 23 februarie si luni, 26 februarie   cu  Fan Courier

maine   cu  Ridicare de la sediu - Otopeni

Descriere

Agenda de dimensiune A4 cu coperta de pluta si inchidere magnetica, un produs excelent pentru profesionistii activi care doresc sa aiba o agenda functionala si durabila, cu multiple caracteristici si beneficii. Aceasta agenda este un instrument pentru cei care doresc sa isi organizeze timpul si activitatile intr-un mod profesionist.

Caracteristici:

 • Dimensiune A4: agenda are dimensiunile ideale pentru a fi purtata in geanta sau intr-un rucsac, oferind suficient spatiu pentru notite si proiecte. Contine 30 de foi
 • Coperta de pluta: pluta este un material natural, usor si durabil, care protejeaza agenda si ii ofera un aspect modern
 • Suport pentru tableta: agenda are un suport special pentru tablete, astfel incat utilizatorii sa poata folosi in mod eficient dispozitivul lor pentru a organiza informatiile si proiectele.
 • Suport pentru telefon: agenda este dotata cu un suport pentru telefon, ceea ce permite utilizatorilor sa aiba telefonul in apropiere si sa fie la curent cu notificarile si apelurile importante.
 • Suport pentru carduri si carti de vizita: agenda are spatii speciale pentru carduri si carti de vizita, astfel incat utilizatorii sa poata stoca si organiza cu usurinta informatiile de contact importante.
 • Suport pentru pix: agenda este dotata cu un suport pentru pix, ceea ce permite utilizatorilor sa aiba intotdeauna un instrument de scris la indemana pentru a lua notite si a scrie idei.

Beneficii:

 • Organizare eficienta: agenda ofera utilizatorilor un instrument de organizare eficient si practic pentru a-si planifica si gestiona activitatile zilnice, proiectele si obiectivele.
 • Durabilitate: coperta de pluta si constructia de inalta calitate asigura durabilitatea agendei, astfel incat utilizatorii sa o poata folosi pentru o perioada indelungata de timp.
 • Utilitate: agenda este dotata cu multiple caracteristici si suporturi, ceea ce o face un instrument foarte util si multifunctional pentru utilizatorii activi si ocupati.
 • Aspect elegant: coperta de pluta ofera agendei un aspect elegant si distins, ceea ce o face un produs excelent pentru profesionistii activi care doresc sa transmita o imagine serioasa si profesionista.

Poate fi personalizat prin gravura laser sau serigrafie

In concluzie, agenda de dimensiune A4 cu coperta de pluta este un produs excelent pentru profesionistii activi care doresc sa isi organizeze activitatile intr-un mod eficient si profesionist. Cu multiple caracteristici si beneficii, aceasta agenda este un instrument util, practic si durabil, care poate fi folosit cu incredere pentru o perioada indelungata de timp.

Specificatii

Bucati per cutie
20 buc per cutie
Culoare
maro
natur
Greutate
515 grame
Grosime
1,7 cm
Inaltime
31,5 cm
Latime
24,5 cm
Material
pluta
22 Produse

Produse conexe

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de cumparaturi

Acest site utilizeaza cookie-uri

Acest website foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei online si pentru a realiza setari avansate cu privire la produsele asociate