Contacteaza-ne pe Whatsapp

Produs nou

Folie MODA GLITTER m2

93,55 lei

-10%

84,20 lei fara TVA

Pret redus!

PRETUL este pe metru patrat

1 metru patrat = 2 metri liniari!

Folie sidefata din poliuretan, pentru aplicatii din domeniul modei, cu suport din poliester, pentru inscriptionat materiale textile obisnuite, nesiliconate.
Folia se decupeaza in oglinda, iar transferul termic se face cu ajutorul propriului suport.
- temperatura de transfer: 150° C;
- timpul de transfer: 10-15 secunde;
- presiunea: medie;
- temperatura de spalare: maxim 30° C.
Suportul se indeparteaza dupa racire.

Este disponibila in 6 culori sidefate: argintiu (904), auriu (905), rosu (931), roz (941), albastru (950) si negru (970) si se livreaza in role cu latimi de 50 cm si lungimea de 25 m si se comercializeaza la metraj.

Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre folie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat.

RECOMANDARE

Pentru inscriptionari deosebite, pentru efecte speciale, in aplicatii din moda sau in combinatie cu alte materiale. Se poate aplica pe materiale din bumbac, poliester, amestecuri din poliester si bumbac si majoritatea materialelor sintetice (cu exceptia nylonului).

culori.jpg

Tutorial video pentru aplicarea foliei Moda Glitter

Produse Conexe

10 alte produse în aceeași categorie

Video

Tutorial video pentru aplicarea foliei Moda Glitter

Oferte speciale