Produs nou

P.S. FILM metru liniar

39,00 lei fara TVA

46,41 lei cu TVA

PS FILM se vinde de acum per metru liniar

PS FILM - Folia cu cea mai mare paleta de culori

Folie opaca din poliuretan, cu grosime mica (este mult mai subtire decat folia "Videoflex") si suport din poliester adeziv. Datorita suportului adeziv, materialul se comporta foarte bine la aplicatiile cu o grafica dificila sau litere mici.

Din 2008, folia indeplineste standardul de toxicitate Oeko-Tex Standard 100, clasa I, fapt ce permite imprimarea (personalizarea) materialelor textile pentru nou-nascuti.

Folia se decupeaza in oglinda, iar transferul termic se face cu ajutorul propriului suport.
- temperatura de transfer: 150° C;
- timpul de transfer: 10-15 secunde;
- presiunea: mica;
- temperatura de spalare: maxim 80° C, insa se poate curata si chimic.
Suportul se indeparteaza la cald.

Deoarece P.S. FILM este din poliuretan, fierul de calcat se poate aplica direct peste imprimeu si nu pe spatele acestuia, ca la materialele obisnuite.

 

Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre folie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat.

 

Recomandare:

Pentru inscriptionat materiale textile din bumbac, poliester, amestecuri din poliester cu bumbac si majoritatea materialelor sintetice. Fiind foarte subtire, folia este recomandata pentru aplicatiile la care sunt necesare mai multe straturi suprapuse.

Sfat practic pentru o decolare mai usoara a materialului intr-un timp scurt: dupa ce decupati folia, asezati-o cu suportul pe platanul inferior al presei, incalzit in prealabil timp de 7-8 secunde. Prin incalzire, suportul adeziv al foliei se inmoaie, astfel incat puteti decola surplusul de material mult mai usor, in unele situatii chiar dintr-o singura miscare (in functie de marimea literelor si complexitatea graficii decupate).
 
 
 

Cum se aplica folia PS FILM (Engleza)

Produse Conexe

8 alte produse in aceeasi categorie

Video

Cum se aplica folia PS FILM (Engleza)

Oferte speciale