Folie LASER transfer bumbac alb FOLEX TEXTRANS ST/S A4
Folie LASER transfer bumbac alb FOLEX TEXTRANS ST/S A4
Folie LASER transfer bumbac alb FOLEX TEXTRANS ST/S A4
Folie LASER transfer bumbac alb FOLEX TEXTRANS ST/S A4

Folie LASER bumbac alb FOLEX TEXTRANS HT/S A4

TEXSTSA4

210,08 lei fara TVA

250,00 lei
cu TVA

Descriere

  • PRETUL este pentru un top de 50 de coli si nu include TVA
  • Compatibil doar cu imprimante LASER
  • Produs marca FOLEX

Hartie standard pentru transfer de imagini imprimate cu copiatoare si imprimante laser color, pe materiale textile albe sau in culori deschise, pe baza de bumbac.

Imprimarea se face in oglinda, pe fata pe care se afla banda de ghidare. Dupa imprimare si uscare (naturala, cel putin 30 min.) se face transferul termic. Transferul se face cu ajutorul propriului suport (se aseaza hartia cu imprimeul in jos) si este recomandat sa fie facut cu presa de transfer termic.
- temperatura de transfer: 190° C;
- timpul de transfer: 30 secunde;
- presiunea: medie-mare;
- temperatura de spalare: maxim 40° C.

Nu folositi detergenti agresivi sau produse de inalbire.

Daca dupa transferul termic se indeparteaza hartia suport la cald, se obtine un imprimeu cu suprafata mata, iar daca suportul se indeparteaza dupa racire, se obtine o suprafata lucioasa. Daca din suprafata lucioasa doriti sa obtineti o suprafata mata, mai presati o data materialul textil imprimat, acoperit cu hartie siliconata. Materialul textil astfel imprimat trebuie lasat cel putin o zi, inainte de spalare si trebuie spalat si calcat cu imprimeul in interior.

Textrans ST/S este disponibila in formate A4 si A3, iar Textrans ST/L in format A4, ambele in topuri de 50 coli.

Inainte de imprimare trebuie ferita de umezeala si de amprente digitale.

Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre hartie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat.  

 

Folia este recomandata penrtru inscriptionat, prin transfer termic, imagini imprimate cu copiatoare si imprimante laser color, pe materiale textile albe sau culori deschise, din bumbac

Specificatii

7 Produse

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de cumparaturi