Folie transfer bumbac alb FOLEX
Partea din spate a foliei
Folie transfer bumbac alb FOLEX
Folie transfer bumbac alb FOLEX
Folie transfer bumbac alb FOLEX
Partea din spate a foliei
Folie transfer bumbac alb FOLEX
Folie transfer bumbac alb FOLEX

Folie bumbac ALB - FOLEX A4 50 coli

JETST010

147,90 lei fara TVA

176,00 lei
cu TVA

Comanda acum si primeste...

între marți, 16 aprilie si miercuri, 17 aprilie   cu  Fan Courier

luni, 15 aprilie   cu  Ridicare de la sediu - Otopeni

Descriere

PRETUL este pentru un top de 50 de coli si nu include TVA

 

Hartie standard pentru transfer de imagini imprimate digital, pe materiale textile albe sau in culori deschise din bumbac. Imprimarea se face in oglinda.

Dupa imprimare si uscare (naturala, cel putin 30 minute) se face transferul termic pe material. Transferul se face cu ajutorul propriului suport (se aseaza hartia cu imprimeul in jos) si este recomandat sa fie facut cu presa pentru transfer termic.
- temperatura de transfer: 160° C;
- timpul de transfer: 40 secunde;
- presiunea: mica;
- temperatura de spalare: maxim 40° C.

Nu folositi detergenti agresivi sau produse de inalbire.

Daca dupa transferul termic se indeparteaza hartia suport la cald, se obtine un imprimeu cu suprafata mata, iar daca suportul se indeparteaza dupa racire se obtine o suprafata lucioasa. Materialul textil astfel imprimat trebuie lasat cel putin o zi, inainte de spalare, si trebuie spalat si calcat cu imprimeul in interior.
Imprimarea se face ink-jet, cu imprimante comune (HP, Canon, Epson, Apple, Digital, Kodak, Lexmark, Olivetti, Tektronix, Xerox, etc) cu cernelurile standard ale acestora. inainte de imprimare trebuie ferita de umezeala si de amprente digitale.

Hartia este disponibila in formate A4, in topuri de 50 coli.

Hartia pentru transfer este marcata pe spatele suportului cu patratele albastre.

Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre hartie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat. 

RECOMANDARE

Pentru inscriptionat, prin transfer termic, imagini digitale, pe materiale textile albe sau in culori deschise, din bumbac.

Specificatii

25 Produse

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de cumparaturi

Acest site utilizeaza cookie-uri

Acest website foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei online si pentru a realiza setari avansate cu privire la produsele asociate