Contacteaza-ne pe Whatsapp

SCP01

Produs nou

ColorPrint m2 - Folie alba imprimabila digital

70,15 lei

-10%

63,14 lei fara TVA

Pret redus!

PRETUL este pe metru patrat

1 metru patrat = 2 metri liniari!

Folie opaca din PVC, flexibila, cu suport din poliester, pentru printere care imprima termic, cu cerneala pe baza de rasini (ROLAND PC 60, ROLAND PC 600, GERBER EDGE si FARGO) si pentru printere care imprima cu cerneluri pe baza de solvent si eco-solvent (Roland VersaCamm SP-300, Soljet, etc.) si Latex.

Pentru descarcarea profilelor de culoare valabile pentru printere ROLAND click aici.

Are o buna stabilitate dimensionala in momentul imprimarii datorita suportului special si are o buna adeziune pe materialul de inscriptionat. Datorita tratamentului special aplicat suprafetei, imprimarea se face in conditii optime, cu o buna rezolutie.
Imprimarea si taierea se fac normal, nu in oglinda. Dupa imprimare, se recomanda ca materialul sa se lase la uscat (cel putin 12 ore), inainte de rulare sau transfer termic. Suportul se indeparteaza dupa imprimare.
Transferul se face folosind folia de transfer TTD Easy.
- temperatura de transfer: 150° C;
- timpul de transfer: 15 secunde;
- presiunea: medie;
- temperatura de spalare: maxim 50° C.

Folia de transfer TTD Easy se indeparteaza dupa aplicare, doar dupa ce materialul s-a racit.

Folia este disponibila numai in culoarea alba si se livreaza in role cu latimi de 50 cm si lungimea de 25 m si se comercializeaza la metraj.

Se livreaza in role cu latimi de 50 cm si lungimea de 25 m si se comercializeaza la metraj.
Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre folie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat.  

Tutorial video pentru aplicarea foliei ColorPrint

Accesorii

5 alte produse în aceeași categorie

Video

Tutorial video pentru aplicarea foliei ColorPrint

Oferte speciale