Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Green Print (www.green-print.ro).

Site-ul Green Print (www.green-print.ro). este operat de societatea S.C. GREEN INDUSTRIES MANAGEMENT S.R.L., cu sediul in Otopeni, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J23 /2855 /17.08.2015 cu CIF RO34893732.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Green Print (www.green-print.ro)., utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Green Print (www.green-print.ro). in urmatoarele scopuri:

- Stabilirea contactului cu clientii;
- Prelucrarea comenzilor;
- Participarea la concursuri, promotii;
- Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
- Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Green Print (www.green-print.ro) si a tertilor cu care Green Print (www.green-print.ro). are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Green Print (www.green-print.ro)., privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Green Print (www.green-print.ro). nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email [email protected].

Produs adaugat in lista de cumparaturi

Acest site utilizeaza cookie-uri

Acest website foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei online si pentru a realiza setari avansate cu privire la produsele asociate