Urmareste pasii de mai jos pentru un retur cat mai usor

  • Nu uita sa pastrezi dovada de expediere a coletului. Curierul va fi informat automat si se va prezenta la adresa în 1-2 zile lucratoare pentru a prelua coletul retur. Poti urmari coletul pe pagina Fan Courier.
  • Poti trimite returul si cu alt curier doar asigura-te sa fie ambalat corespunzator. Deasemenea poti aduce personal coletul la depozitul nostru. Gasesti detalii despre depozitul nostru la sectiunea Contact

Termeni si conditii Livrare si Returnare

Livrarea

Livrarea se face cu firma de curierat Fan Courier.

Comenzile se fac pe site, pe adresa de mail office@green-print.ro sau telefonic la numerele afisate in in sectiunea Contact. Comenzile primite pana la ora 13:00 se expediaza in aceeasi zi. Comenzile primite dupa acesta ora se livreaza (depinde de numarul de comenzi din ziua respectiva) in aceeasi zi sau a doua zi lucratoare

Orice comanda a carei valoare depaseste 500 LEI TVA inclus, achitata prin ordin de plata, card sau plata ramburs, beneficiaza de livrare GRATUITA. Livrarea este gratuita doar in localitatile unde exista sedii Fan Courier, nu si in cele care contin kilometri suplimentari. Lista completa a localitatilor cu sedii Fan Courier o gasiti aici.
Daca comanda este efectuata pana in ora 13:00, produsele vor fi expediate in aceeasi zi.
Daca suma este mai mica de 500RON TVA inclus plata transportului va fi efectuata de destinatar la primirea coletului, si i se va elibera o chitanta de catre firma de curierat.

Comanda trebuie sa contina obligatoriu urmatoarele date:
1. Pentru persoane juridice: Denumire firma , CUI, nr reg Com, adresa sediu social, numar telefon, adresa de livrare completa
2. Pentru persoane fizice: Nume, Prenume, telefon, adresa de livrare completa.
Toate comenzile sunt insotite de factura.
Facturile comenzilor expediate prin Fan Courier, cu plata ramburs, se inchid cu chitanta eliberata de Fan Courier la livrarea produsului.
La cantitati mari preturile se pot negocia.

Toate preturile sunt exprimate fara TVA


Returnarea


Clientul are dreptul de a notifica in scris SC GREEN INDUSTRIES MANAGEMENT SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti.

Returnarea se poate face doar pentru produsele noi ce nu au suferit nici un fel de modificari, ce includ toate accesoriile si ambalaje originale.

Nu se accepta retururi pentru articole ce au fost imprimate/personalizate deja.

Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau prin curierat rapid pentru care calitatea a fost verificata.

Adresa de returnare este: Strada Horia Closca si Crisan nr7, Otopeni, judetul Ilfov, 075100.

Contravaloarea produselor va fi restituita integral, fara a calcula eventualele comisioane ce ar putea decurge din tranzactii bancare. Timpul estimat pentru returnarea contravalorii produselor este de 30 de zile, insa in cele mai multe cazuri, aceasta tranzactie se poate reduce la doar cateva zile. Contravaloarea transportului trebuie acoperita de client. Deasemenea clientul poate veni personal la depozitul nostru pentru retururi sau schimburi procesate pe loc.

ATENTIE! Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport nu a fost efectuata de expeditor! Nu primim colete cu ramburs!

- Produsele returnate trebuie sa fie functionale, in parametrii normali si sa fie insotite de certificatul de garantie in original, documentul fiscal de achizitie, in original.
- Produsele returnate nu trebuie sa aiba urme de folosinta, uzura, matuire, deteriorari mecanice si trebuie sa aiba ambalajul original;
- Produsele care se doresc a fi returnate nu trebuie sa fi suferit nici un fel de interventie in service.
- Produsele care nu se afla in ambalajul original, sau fara accesoriile originale nu sunt acceptate la retur.
- Lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor, de pe produse sau ambalaje atrag refuzul de returnare al produselor.
- Prin solicitarea returului, clientul declara ca a luat la cunostinta conditiile prezentului regulament si este de acord in totalitate.


Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre SC GREEN INDUSTRIES MANAGEMENT SRL.

Produs adaugat in lista de cumparaturi

Acest site utilizeaza cookie-uri

Acest website foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei online si pentru a realiza setari avansate cu privire la produsele asociate